Bevat de zachte Intiman™ formule

Rinz24 is speciaal ontwikkeld voor de intieme delen van de man: gevoelige plekken, waarin bacteriën zich snel ophopen. Dat vraagt om een heel eigen hygiëne.

Rinz24 bevat de unieke Intiman™ formule, tot in perfectie ontwikkeld door Blue Dolphin Health. Effectiever dan water, beter dan zeep en 100% geschikt voor de intieme delen van de man.

Rinz24 voorkomt verstoring van de natuurlijke pH-waarde en stimuleert de natuurlijke beschermende flora van de huid.

Een rinz24-gebruiker merkt het reinigende en verzorgende effect direct, de hele dag lang. Zeg dag tegen geurtjes en bacteriën en verwelkom een frisse soepele huid. Rinz24 komt in een flacon voor dagelijks gebruik onder de douche, of in handzame apart verpakte wegwerpdoekjes voor onderweg. Rinz24 hoort thuis in het leven van elke man, jong of oud.

Bestel rinz24 vandaag nog!

€ 33,90
€ 5,88
Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis (normaal €4,95) verzending vanaf €30

Rinz24 Intimate Wash Gel 200ml 

  • Voor dagelijks gebruik
  • Bevordert de natuurlijke flora
  • Geeft een langdurig zacht en fris gevoel
  • Irriteert niet
  • Verzorgt en verfrist
  • 100% Intiman™ formule

Het ultieme verzorgingsproduct voor mannen

We hebben geluisterd! Naar aanleiding van jullie vragen hebben we de verpakking van 100ml vervangen voor 200ml. Dit scheelt ook in de prijs, in plaats van € 19,90 (2 x 9,90) is de 200ml: 16,95.
Een mooi voordeel :).

Rinz24 Wash Gel komt in een nette tube van 200ml, en verdient een plek tussen alle andere producten in de douche. Dit extreem zachte product bevat de Intiman™ formule, speciaal voor mannen. Het is beter voor de intieme delen dan zeep, en reinigt veel grondiger dan water. Het heeft de ultieme pH-waarde voor de intieme delen en bevat actieve ingrediënten die het natuurlijke evenwicht bevorderen. Rinz24 geeft je dagelijks een fris en schoon gevoel.

Andere klanten kochten ook

Don't worry. Rinz24 wordt discreet verpakt. We've got you covered. 
paypalpostnlideal

Winkelwagen
0